Introductieworkshops

De Ultieme Waarheid bestaat. Het is een levensvisie die voorbij gaat aan alles wat wij in onze maatschappij krijgen aangeleerd en een passende plek heeft voor zowel wetenschap als spiritualiteit. Het is de sleutel voor onverwoestbare innerlijke rust en duurzaam geluk.
 
Non-dualiteit + Ayahuasca = Paradijs op aarde
 
Met alleen bestudering van Non-dualiteit loop je vast in je hoofd. Met alleen Ayahuasca krijg je bijzondere ervaringen die je vaak niet kunt plaatsen in deze wereld. De twee samen zijn een krachtige combinatie van onschatbare waarde en maakt de Ultieme Waarheid voor iedereen beschikbaar. Nieuwsgierig? Maak kennis met deze radicaal andere levensvisie tijdens onze introductieworkshop.
 
De kortste weg naar Zelfrealisatie.
 
Non-dualiteit is de ultieme teaching uit het Boeddhisme, Hindoeïsme en Taoïsme. Wanneer het kwartje valt, spreekt men van Zelfrealisatie, verlichting of het doorzien van de illusie. Het bevrijdt je van innerlijke verkramping, laat je de volmaaktheid inzien en geeft je absolute vrijheid. Het interessante is dat Non-dualiteit voorbij gaat aan ons rationele denken. Naast de bestudering van de eeuwenoude wijsheden is er ook een eenheidservaring nodig om echt te ontwaken. De eenheidservaring is iets fascinerends. Een onverwoestbare Vrede die voorbij gaat aan het aardse begrip vrede en een onvoorwaardelijke Liefde die voorbij gaat aan het aardse begrip liefde. Het wordt ook wel een verlichtingservaring of mystieke-ervaring genoemd. Zoals een traumatische ervaring levenslange negatieve gevolgen kan hebben, zo kan een enheidservaring levenslange positieve gevolgen hebben.
 
Zonder de Non-duale wijsheden kan een eenheidservaring verwarrend en beangstigend zijn. Er gebeuren dingen die je niet voor mogelijk had gehouden en je kan denken dat je gek wordt. Dat is niet zo! Er gebeurt iets waanzinnigs moois! Mits je het zo kan zien. En daarom is de combinatie met Non-dualiteit zo belangrijk.
 
Tijdens deze workshop kom je meer te weten over Non-dualiteit, eenheidservaringen en Ayahuasca. Peter Gordijn, die Zelfrealisatie bereikte door deze combinatie, zal je er alles over vertellen. Ook zullen we een aantal kleine oefeningen gaan doen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze workshop is geen ceremonie en er wordt geen Ayahuasca gedronken.
 
Wees van harte welkom,
Peter Gordijn
 
Info@deultiemewaarheid.nl
06-46633877
 
LOCATIE
Edanz
Van Oldebarneveltlaan 6,
Groningen
TIJDEN:
Zaterdag 27 januari 2018
12:30u Inloop
13:00u Start
17:00u Einde
Napraten tot max 17:30u.
 
Investering: Je betaalt slechts de kostprijs van €5,- p.p. (excl lunch) 
Max 50 personen.
Reserveer jouw plek door een e-mail te sturen naar info@deultiemewaarheid.nl met je naam en telefoonnummer.