Over ons

Wat maakt ons zo bijzonder? De sleutel tot een prachtige Ayahuasca-reis is weten wat je kunt verwachten en hoe je er mee om moet gaan. Bij ons doe je eerst een uitgebreide voorbereiding met theorie en oefeningen, waardoor je met een goed gevoel en vol vertrouwen de ceremonie in gaat.
Waarom werkt het zo goed? Omdat wij je helpen om de wereld van vormen en individuen te overstijgen en de onbeschrijflijke eenheid zelf te ervaren. En vervolgens helpen we je die ervaring te integreren in je dagelijkse leven met behulp van de levensvisie Non-dualiteit.
Waarom is iedereen zo ontspannen bij jullie? Bij ons mag je niet je best doen. Ontspan en laat onze cursus en het Universum je moeiteloos beïnvloeden richting helderheid.
Waarom voelt iedereen zich zo fijn bij ons? Omdat wij elkaar ontmoeten zonder ons "verhaal". Als je geen energie verspilt aan ego-spelletjes, kun je ontspannen verbinden op het diepe niveau van onze ware essentie. Hierdoor voelt iedereen zich vrij om helemaal zichzelf te zijn.

Peter

Gepassioneerd & Helder


Meer over Peter:

Peter is begonnen als Apachepiloot bij de Luchtmacht. Geveld door een hernia kwam hij in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. Ook toen hij na een operatie weer kon vliegen, ging zijn spirituele zoektocht verder. In 2015 verscheen zijn eerste boek: "Wakker! - Levenslessen van een Apachepiloot".
Peter's ontwikkeling werd nog veel interessanter toen hij in datzelfde jaar defensie verliet uit onvrede over de vredesmissie in Mali. Hierdoor kwam zijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. Ineens had hij alle tijd voor het bestuderen van Non-dualiteit, de ultieme teachings uit het Boeddhisme, Hindoeïsme en Taoïsme. Toch begreep hij het maar niet. Hij werd er gek van. Hiervoor kon hij altijd alles, maar deze radicaal andere levensvisie ging er niet in.
Eenmaal vrij van defensie ontstond de mogelijkheid om deel te nemen aan een Ayahuasca-ceremonie. Hij kreeg een onbeschrijflijke eenheidservaring die alle teachings over Non-dualiteit als puzzelstukjes op hun plek deed vallen. De essentie van ontwaken, spirituele verlichting en Zelfrealisatie was ineens kraakhelder. Zelfs religie kon hij ineens waarderen, na 33 jaar overtuigd atheïst te zijn geweest. Sindsdien straalt hij en geniet hij van een ongekende helderheid en innerlijke rust.
Uiteraard gunde hij iedereen deze ultieme bevrijding en daarom richtte hij De Ultieme Waarheid op, een organisatie die de combinatie aanbied die voor hem werkte: Non-dualiteit & Ayahuasca. Hij geniet van het lesgeven en van de bevrijdende momenten tijdens de ceremonies. Het is echt zijn passie.

Review:
Peter's begeleiding is erg goed. Hij IS en ademt non-dualiteit. Wat resulteert in een heldere uitleg met humor en een paar ogen waar de oneindigheid in te zien is. Het Innerlijk Kompas in persona. Neutraal, zonder oordeel en toch waar nodig een zelfreflectie moment aanbieden zonder zelf in te vullen. Geeft ruimte en waar nodig begeleid hij het gesprek weer in 'doelgerichte' banen. Ook zonder woorden te gebruiken. En aangezien non-dualiteit niet makkelijk te verwoorden is.. Chapeau met een buiging 🙂
Wendel, deelnemer 3-daagse

Ray

Energetisch & Humor

Meer over Ray:

Ray verdiepte zich naast zijn werk in NLP, EMDR, Reiki, Neurofeedback, Reconnective Healing en Touch of Matrix. Hij maakte een aantal Ayahuasca-reizen en verdiepte zich in Non-dualiteit. Uiteindelijk ontwaakte hij tijdens de eerste stoomcursus van de Ultieme Waarheid.
Sindsdien straalt Ray en zorgt hij met zijn humor voor een heerlijk lichte- en speelse sfeer. Het was hem meteen duidelijk dat hij hier meer mee wilde doen en is meteen begonnen met begeleiden. Hij is ervoor in de wieg gelegd. Hij helpt deelnemers instinctief op energetisch niveau en blijkt regelmatig op magische wijze precies op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Zijn betrokkenheid is aan het groeien en hij zal in de toekomst meer van zijn expertise gaan inbrengen. 

Review:
Ray is voor mij persoonlijk een extra dimensie geweest tijdens dit weekend. Zijn 'Zijn' heeft mij diep geraakt van zijn humor tot het liefdevolle aanwezig zijn tijdens de ceremonie. En mooi om horen dat hij nu een grotere rol krijgt in het team. Zoals Peter al zei: Ray jij bent goud waard.
Wendel, deelnemer 3-daagse

Sarah

Eenheid & Liefde

Meer over Sarah:

Sarah heeft expertise op het gebied van zowel Ayahuasca als Non-dualiteit. Ze heeft zelf veel Ayahuasca-reizen gemaakt en geeft zelf ook ceremonies. De eenheidservaringen die ze zelf al had opgedaan, gecombineerd met haar deelname aan de eerste stoomcursus van De Ultieme Waarheid, hebben ervoor gezorgd dat ze niets anders dan de volmaakte onbeschrijflijke eenheid in alles en iedereen kan zien. Ze is de personificatie van innerlijke rust en onvoorwaardelijke liefde. Ze straalt die heerlijke energie uit, waardoor haar aanwezigheid vaak al voldoende is. 

Sarah help vooral bij de ceremonies. Ze zal daarom alleen bij de 3-daagse "A Taste of Truth"-weekenden en de Ayahuasca-weekenden van de stoomcursus aanwezig zijn.